Data science traineeship

Binnen ons professionele data science traineeship ligt de nadruk op machine learning en consultancy. Aurai's data science trainees volgen een breed scala aan trainingen in onder andere machine learning, consultancy, datavisualisatie, privacy by design en datamanagement. Zo ontwikkelen onze toekomstige data scientists datakennis en -vaardigheden die naadloos aansluiten op de wens van klanten: technische informatie vertalen naar praktische oplossingen op maat.

Wat biedt dit traineeship jou?

  • Wij zorgen ervoor dat onze traineeships inspelen op de laatste technologische ontwikkelingen. Groei staat bij ons centraal – voor onze trainees én van ons trainingsaanbod. Door te leren van inzichten en luisteren naar ervaringen optimaliseren wij onze traineeships continu; elk trainingsprogramma bouwt voort op het vorige. Aan het einde van onze traineeships bezitten Aurai’s trainees een reeks relevante, technologisch geavanceerde en direct inzetbare vaardigheden.

  • Het traineeship begint met acht weken fulltime opleiding op ons kantoor in hartje Amsterdam. Twee maanden lang dompelen we je onder in de wereld van data-expertise met intensieve training en coaching door Aurai’s ervaren trainers. Dankzij de focus op machine learning begin jij na acht weken rigoureuze training jouw eerste detachering met een enorme voorsprong – en onderscheid jij je door direct van grote waarde te zijn voor de klant.

  • Tijdens het creëren en toepassen van nieuwe data-oplossingen is een multidisciplinair perspectief van onschatbare waarde. Aurai’s multidisciplinaire werkwijze stelt ons in staat innovatieve oplossingen te realiseren die ingaan op de actuele infrastructuren en vraagstukken van organisaties. Kruisbestuiving tussen data engineers, data scientists en cloud engineers inspireert onze trainees om te profiteren van elkaars uiteenlopende kennis en vaardigheden.

  • Als trainee ben jij een fundamenteel onderdeel van ons netwerk van datafanaten. Tijdens jouw trainingsperiode tref je ambitieuze, creatieve gelijkgestemden en leren ervaren coaches en data scientists jou de fijne kneepjes van ons mooie vak. Wil je de volgende stap zetten in jouw carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over dit traineeship of het sollicitatieproces? Stuur ons een bericht via Slack – we helpen je graag.

Solliciteer nu

Ons data science traineeship stoomt je klaar om optimaal ingezet te worden binnen elk team op elk moment – opererend aan de frontlinie van de nieuwste data-ontwikkelingen. Aurai’s traineeship legt de nadruk op machine learning en consultancy, en richt zich daarnaast op datavisualisatie, privacy by design en datamanagement. Gedurende ons traineeship wordt multidisciplinair samenwerken en verandermanagement je tweede natuur. Zo leer je vraagstukken, eisen en wensen omzetten in doelgerichte, datagedreven oplossingen voor onze partners.